Gepassioneerde deskundige in mens, gezondheid en uitdagingen

Judith Huysmans

Ik ben Judith. Voeding en bewegingsdeskundige, gepassioneerde buitensporter, en freelance project manager voor reizen waarbij het grootste potentieel in de mens wordt ontketend. Ik heb een brede interesse en doe alles vanuit passie.

Toen Jur me vertelde over het 7summits1year- project wist ik meteen, daar wil ik onderdeel van zijn! Iets wat eigenlijk niet kan toch gewoon gaan doen, daar wordt ik blij van. Ook voor mij is dit een van de grootste uitdagingen die ik aanga binnen mijn vakgebied. Met heel veel enthousiasme en inzet zal ik Boris en Jur zo goed mogelijk bijstaan in hun voorbereiding en uitvoering van dit enorme avontuur.

Met een uitgebreid voeding en trainingsschema zijn we nu al aan de slag gegaan om beide topfit aan de start te laten verschijnen. Om alle 7 toppen succesvol af te ronden is er naast het zorgen voor een optimale fysieke gesteldheid vooraf, uiteraard ook tijdens het project een goede planning en verzorging nodig. Terwijl beide zich fysiek en mentaal aan het voorbereiden zijn puzzel ik deze stukjes zo goed mogelijk voor ze in elkaar.

Wie ben ik dan precies?
Judith Huysmans, 32 jaar. In 2007 afgestudeerd als co├Ârdinator outdoor sport aan de sport academie in Sittard. In 2012 rondde ik de studie orthomoleculaire voedingsleer af met een specialisatie in sportvoeding. Als zelfstandig ondernemer ben ik een vrije vogel. De wereld over gaan op zoek naar nieuwe avonturen en jezelf dat is naar mijn mening het mooiste wat er is.

Ik ben vooral geïnteresseerd in de mens achter de mens. Wat drijft mensen om te doen wat ze doen? En als je echt wil, wat is er dan allemaal mogelijk?

Bekijk foto's van Judith